Mijn Verhaal

Mijn naam is Nynke Rademaker. Ik ben geboren in Friesland en opgegroeid in het oosten van het land. Het leven heeft mij mooie momenten gegeven, maar ook ik heb situaties meegemaakt waarin ik de balans kwijtraakte. Uitdagingen die mij de kans hebben gegeven om te groeien en te ontwikkelen.

Ik heb een achtergrond als verpleegkundige en heb vele jaren gewerkt in de psychiatrie, later ook als docent en heb daarna diverse advies- en managementfuncties vervuld. Het werken vanuit een holistische mensvisie is altijd mijn uitgangspunt geweest.

Toen ik mijn opleiding tot systemisch verandercoach afgerond had, wilde ik me nog meer verdiepen in het leren vertrouwen op mijn intuïtie, werken met energie en zingeving. Om mijn competenties te verbreden heb ik met veel plezier de opleiding tot holistisch therapeut afgerond en ben ik Reiki-trainer.

Als holistisch therapeut ga je uit van het principe dat alles met elkaar in verbinding staat. Door te kijken naar de ander vanuit 5 niveau’s:

  • lichamelijk
  • mentaal (gedachten, patronen en overtuigingen)
  • emotioneel (gevoelens en stemmingen)
  • energetisch (levensenergie en blokkades)
  • spiritueel (zingeving). 


Vanuit deze principes begeleid ik je in het zoeken naar oorzaken van je klachten.  In de basis maak ik hierbij gebruik van Reiki, maar ik combineer dit ook met andere behandelmethodieken om jou een zo goed mogelijk traject te bieden. Daarnaast kiezen we altijd een setting die het beste bij jou past. In de praktijk, bij jou thuis of in de natuur.

Om positief en voluit te leven is het voor mij belangrijk om ruimte te geven aan mijn creatieve kant. Ik heb een ambachtsopleiding tot pottenbakker gevolgd en gebruik het werken met klei indien van toepassing ook binnen mijn coaching.

Waar sta ik voor?
De natuur is mijn voorbeeld. Alles heeft een eigen tijd en proces.  Je eigen leven is een schatkist aan ervaringen die je hebben gemaakt wie je bent. Door bewust balans te creëren kan je al je talenten en kwaliteiten weer herkennen en weer helemaal in het licht gaan staan. De boom is voor mij een prachtige metafoor, stevig geworteld, dan kan je krachtig zijn, en je levensenergie weer voelen stromen.

Begeleiden doe ik met beide benen op de grond met humor en nuchterheid.