Weer Balans Creëren.

Als jij ervaart dat je in je dagelijkse leven niet de balans kan vasthouden en het gevoel hebt dat je te veel met de wind mee moet bewegen en door de dagelijkse bomen het bos niet meer ziet, dan ben je nu op het juiste pad gekomen.

- Voel je je gespannen?
- Pieker je veel?
- Ervaar je gebrek aan energie?
- Voel je geen zelfvertrouwen?
- Kan je geen rust vinden?
- Raak je door aan allerlei vragen en eisen van je omgeving te willen voldoen de verbinding met jezelf kwijt?
- Groeit de waan van de dag je boven het hoofd?
- Wil je graag veranderen maar je weet niet hoe?
-Weet je niet meer hoe je studie of werk moet plannen en raak je vaak in de stress?


Ik kan je begeleiden zodat je goed geworteld weer je eigen levenskunst en kracht terug kan vinden. Weer leren kiezen voor wat voor jou belangrijk is en je gelukkig maakt! Veranderen is een levenskunst en vraagt dappere inzet en kracht om je belemmerende overtuigingen en patronen te herkennen. Waar voel je je groeipijn, wat fluistert je lijf? Een Reiki behandeling beïnvloedt jouw zelfhelende vermogen, waardoor je de ruimte krijgt in je lichaam en geest om je klachten op te lossen. Daarnaast helpt het ook je creatieve kant aan te spreken waardoor je op een hele praktische manier naar je klachten gaat kijken. 

Ben jij op zoek naar deze begeleiding in jouw persoonlijke ontwikkeling? Jij wil graag veranderen en aan de slag? Dan loop ik graag een eindje mee op je levenspad om je weer stevig te laten gronden als een boom. 


                                               Alles wat je aandacht geeft groeit.