Holistische Boom Paketten


Pakket 1

Holistische sessies

Wil jij gemotiveerd aan de slag met inzicht krijgen in de holistische principes en hoe ze bij jou invloed hebben op je leven en hoe je je klachten anders leert interpreteren? Lees dan verder.

Lees Meer
 

Pakket 2

Gronden als een boom

Een stevige boom is goed geworteld in de aarde. Bij een storm kan de boom flexibel meebewegen maar blijft stevig staan. Is zichzelf. Elke negativiteit kan een boom afvoeren; via de wortels in de aarde. Met zijn kruin kan een boom openstaan voor het licht en de liefde.

Lees Meer
Pakket 3

Wandelcoaching

Tijdens de wandelcoachsessies krijg je mooie inzichten in wat jij nodig hebt om te durven groeien om weer in de flow van het leven te komen. Tijdens deze 3 sessies gaan we aan de slag  met fijne meditaties, kijken we vanuit Systemisch werken en NLP om je inzicht te geven in hoe jij in je leven staat en waar je veranderkracht schuilt.

Lees Meer
Pakket 4

Aarden en loslaten met klei

Zit je hoofd vol met gedachten en weet je niet hoe het is om een leeg hoofd te hebben. Klei kun je uitrollen, losmaken, bouwen en vormen. Je bent tijdens het kleien in beweging, in contact met je handen, je lichaam. Het denken laat je hierdoor meer los. Ontdek met klei waar jouw belemmerende overtuigingen en patronen liggen en hoe je deze los kan leren laten waardoor je nieuw, frisser en vanuit je kracht anders kunt kijken naar je klacht.

Lees Meer