Reiki 2 - Wil jij nog meer in je kracht gaan staan?

Je bent inmiddels bekend met het werken met energie, nu ga je nog een stapje verder. De tweede graad Reiki heet 'Oku Den' en dit betekent “het diepere weten”.

Je krijgt drie Reiki symbolen tot je beschikking en je leert hoe je deze in kan zetten bij je zelfbehandeling en de behandeling van anderen. Deze drie symbolen werken op het emotionele, het mentale en het fysieke niveau.

Leer en ervaar in deze cursus hoe je een Reikibehandeling op afstand geeft. Met behulp van de Reiki symbolen, leer je Reiki naar een bepaalde situatie te sturen; dit kan een situatie uit het verleden zijn die nog pijn doet, of een situatie die nog gaat komen en waar je tegenop ziet.

Met Reiki 2 kan je oude (emotionele) ballast loslaten en negatieve overtuigingen en gedachten naar positieve transformeren. Je leert hoe je Reiki symbolen kunt inzetten tijdens een holistische Reikibehandeling op fysiek, emotioneel en mentaal niveau.

Om de energie van de ReIki2 inwijdingen te verankeren in je dagelijks leven krijg je na thuisopdrachten mee. Tijdens het terugkommoment gaan we de ervaringen bespreken en is er tijd om te oefenen.

De cursus bestaat uit 3 dagdelen.
1 Dag  van 10.00-16.00 uur en 3 weken later een terugkom moment van 2 uur in overleg met de groep op een ochtend, middag of avond.

De kosten voor Reiki 2 cursus zijn € 250.-, inclusief lesmateriaal, lunch, thee en versnaperingen, certificaat en verdiepingsmoment.