Reiki 3A - Masterschap

Wil je Reiki volledig integreren in je leven en het dagelijks blijven toepassen? Heb je je Reiki 1- en Reiki 2-certificaten volgens het Usui systeem behaald en 1 jaar ervaring als Reiki behandelaar? Dan kan je volgende stap zijn Reiki 3A, de Mastercursus.

Voorwaarden voor deze cursus zijn dat je Reiki hebt geïntegreerd in je dagelijks leven: je leeft volgens de vijf Reiki-principes en bent bewust bezig met zelfontwikkeling. Je bent goed in staat tot zelfreflectie. Je behandelt jezelf en anderen regelmatig.

Vooraf vind een digitale intake plaats waarin je toelicht hoe je ontwikkelpad is geweest. Je ervaringen en bewustzijnsontwikkeling zijn bepalend voor je toelating.
In Reiki 3A krijg je één inwijding en leer je werken met het vierde en laatste symbool van de Usui traditie, het Reiki Master symbool, het krachtigste symbool in de Reiki.

Alle methodieken, symbolen en de lesstof van de Reiki cursussen komen nogmaals aan bod op deze dag. Leer en ervaar in deze cursus het mastersymbool in te zetten op alle holistische niveaus. Je bewustwordingsproces ondergaat een enorme ontwikkeling, je intuïtie wordt verder versterkt en je leer deze volledig te vertrouwen bij het geven van Reiki.

Als Reiki Master ben je toegewijd aan de Reiki principes en kun je op alle holistische niveaus een Reikibehandeling geven. Met Reiki 3A rond je je Reikiopleiding af en ben je gecertificeerd Reiki Master. Om de energie van de ReIki-masterschap te integreren in je dagelijks leven krijg je thuisopdrachten mee.  Tijdens het terugkommoment gaan we de ervaringen bespreken en is er tijd om te oefenen.

De cursus bestaat uit 3 dagdelen.
1 Dag van 10.00-16.00 uur en 3 tot 6 weken later een verdiepingsmoment van 2 uur op een ochtend, middag of avond.

De kosten voor Reiki 3 cursus zijn € 650.-, inclusief lesmateriaal, lunch, thee en versnaperingen, certificaat en verdiepingsmoment.