Reiki

Reiki is een holistische helingsmethode die het zelfhelend vermogen stimuleert en je lichaam en geest in balans brengt. Reiki is ook het Japanse woord voor levensenergie. Wanneer je levensenergie in jou beter kan stromen, kom je ook meer in balans met je omgeving. Reiki is een eenvoudige en praktische methode en kan je in elke situatie ondersteunen.
Bij Reiki wordt er met handoplegging universele energie doorgegeven en de verbinding met de universele energie hersteld wordt. Een Reiki therapeut kan je helpen de energie weer vrij, dus zonder blokkades, te laten stromen.

Reiki Behandeling

 

Reiki 1


Reiki 2


Reiki 3


Reiki ontvangen
Heb jij behoefte aan een moment voor jezelf, ervaar je lichamelijke klachten, pijn of ziekte of zit je niet lekker in je lijf?  Voel je je uit balans en wil je meer verbinding met jezelf dan is een Reiki behandeling vast iets voor jou om je te ondersteunen en je inzichten te geven. Na een behandeling voel je meer energie en ontspanning.
Je ligt comfortabel op een behandeltafel of zit op een stoel met je kleding aan. Je schoenen, knellende kleding en sieraden kan je uitdoen zodat de energie goed kan stromen. Het doorgeven van de Reiki energie kan je voelen als warm, koud, tintelingen, trillingen, ontspanning, moeheid, zwaarte of een loom gevoel. Je kan ook niets ervaren. De Reiki energie stroomt naar de delen van je lichaam die dit nodig hebben en stimuleert zo jouw zelfherstellend vermogen.

Bij een volledige Reiki behandeling van 1,5 uur, inclusief voor- en nagesprek, is jouw investering 80 euro.

Reiki leren
Zelf reiki leren is waardevol cadeau aan jezelf. Door een Reiki cursus te volgen heb je deze energie letterlijk altijd binnen handbereik. Hierdoor kan je elk moment wanneer je dit nodig hebt je afstemmen op de energie waardoor je meer bewust bent en balans ervaart. Je hebt het altijd bij je! Reiki geeft rust en werkt krachtig bij pijn, spanning en angst.
Het allermooiste van Reiki is dat iedereen die zich ervoor openstelt kan leren om zichzelf, en anderen een Reiki behandeling te geven – ongeacht leeftijd, achtergrond, ervaring of opleidingsniveau.

De Reiki cursussen volgens het Usui-systeem geef ik in kleine groepen, waardoor er voldoende tijd en aandacht is voor jouw proces en vragen.